Glasba
V osnovni šoli sem opravil nižjo glasbeno šolo za klarinet in saksofon. Posledično sem bil vključen v več aktivnosti: Godba na pihala Pernice, Pihalni orkester Muta, Osnovnošolska folklorna skupina OŠ Vuzenica, Folklorna skupina Muta, ansambel Pink Panter, ansambel Karantanija, ansambel Diaton, ... Sedaj pa skorajda ne igram več. Raje sem na glasbenih prireditvah v vlogi poslušalca.

Šport
Zelo rad smučam, najljubše smučišče mi je Kaštivnik nad Vuzenico. Ni gneče in rad imam dolge proge. Pet let sem treniral karate. Sedaj pa se raje ukvarjam s planinarjenjem (sem eden ustanovnih članov Planinskega društva Bricnik, Muta) in poleti s tekom po gozdu. Doma pa imamo majhen fitnes in savno, za krepitev imunskega sistema...

Lovstvo
Sem tudi član Lovske družine Muta. Bolj me zanima skrb za živali kot pa trofeje, zato najraje streljam na tarče. Biti dober strelec pomeni imeti sposobnost koncentracije. Pred leti sem bil član ostrostrelske skupine-streljanje s puško in daljnogledom naše lovske družine. Zbranost si včasih treniram tudi s streljanjem s svojo 9mm pištolo na tarčo.